В Україні другий тиждень підряд зростає вартість пального

13.04.2017 15:56
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В Україні другий тиждень підряд зростає вартість пального

Вже другий тиждень поспіль в Україні зростають ціни на бензин, дизельне паливо і скраплений газ, передає replyua.net.

Згідно з інформацією консалтингової компанії UPECO, в кінці минулого тижня на автозаправних станціях, що належать групі компаній «Приват», ціни на паливо зросли на 50 копійок за літр. Зростання продовжилося і на початку поточного тижня. Так, в понеділок-вівторок (10-11 квітня) ціни на бензин і дизельне паливо в Україні зросли ще на 0,1-1 гривню за літр. Той же «Приват» знову підняв тарифи на 50 копійок за 1 літр, таким чином, встановивши вартість бензину А-95 на рівні 24 гривні за літр, дизельного палива - 22 гривні.

Зростання цін на паливо спостерігається і у інших операторів, серед яких «БРСМ-Нафта», «Укргазвидобування», SUN OIL і KLO. Щоправда, ці компанії не так різко підвищили розцінки, як «Приват», але в середньому у них паливо подорожчало від 19 до 23 копійок за літр.

Разом з бензином і дизелем тенденцію зростання показують і ціни на скраплений автомобільний газ, що можна помітити з тарифів більшості українських великих мереж, включаючи «БРСМ-Нафта», Shell, «Автотранс», «Маркет», АМІК. Згідно даним "Консалтингової групи А-95», ГК «Приват» встановила за 1 літр зрідженого вуглеводневого газу (ЗВГ) ціни в районі 10,8-12,1 гривні. У інших операторів тарифи становлять від 11,15 до 11,45 гривні за літр. 



Теги: Украина, Донбасс, бензин, повышение
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх