Mcdonald's продав своє майно у Криму

18.04.2017 20:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Mcdonald's продав своє майно у Криму

Представництво українського підрозділу компанії Mcdonald's підтвердило факт продажу приміщень компанії на території анексованого Російською Федерацією Кримського півострова, інформує replyua.net з посиланням на Новое время.

Таку інформацію надала очільниця піар-відділу компанії в Україні Анастасія Зражевська. Вона зазначила, що компанія МакДональдз Україна не має можливості вже третій рік, починаючи з квітня 2014 року, працювати на території окупованого півострова. Зокрема, мова йде про приміщення закладів Mcdonald's у Сімферополі та Ялті. Тому керівництво компанії прийняло рішення про продаж приміщень. Однак представництво компанії зазначило, що деталі угоди є конфіденційні. 

Нагадаємо, напередодні представництво українського підрозділу міжнародної компанії Mcdonald's спростовувало інформацію про те, що мережа закладів нібито відновила свою роботу в анексованих містах Кримського півострову. В той же час місцеві ЗМІ Криму повідомляли, що замість колишнього МакДональдзу в приміщеннях мережі у Ялті, Севастополі та Сімфераполі працюватимуть нові заклади, які представляють інший бренд. 



Теги: Донбасс, Крым, продажа, МакДональдс
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх