В уряді розповіли про можливості для тих, хто працює неофіційно

20.04.2017 08:10
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В уряді розповіли про можливості для тих, хто працює неофіційно

Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко розповів, як співробітники, що не є офіційно працевлаштовані, можуть забезпечити свою пенсію, інформує replyua.net з посиланням на Укрінформ.

Розенко запевнив, що кожен працівник має змогу самостійно сплачувати внески на своє ім’я до бюджету Пенсійного фонду. Це передбачено, за словами урядовця, в разі підписання самостійного договору з Пенсійним фондом, за умовами якого кожен має змогу самостійно сплачувати страхові внески. Також Розенко наголосив, що для українського суспільства це є новий різновид відносин з державою і необхідно, аби громадяни вчилися постояти за власні права, в тому числі і перед роботодавцями. Він додав, що зазначена модель працює таким чином, що в разі сплати коштів до Пенсійного Фонду, частина грошей йде на виплату пенсій для нинішніх пенсіонерів, а решта – до власної особистої справи.

Нагадаємо, раніше керівник міністерства соціальної політики України Андрій Рева повідомляв, що наразі тривають остаточні напрацювання законопроекту про пенсійну реформу фахівцями міністерства спільно з експертами Міжнародного валютного фонду. Кінцевим строком, до якого необхідно подати законопроект на розгляд до Верховної Ради є 16 травня. Заплановано, що пенсійна реформа має запрацювати з січня 2018 року. 


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх