Захарченко хоче провести переговори щодо створення конфедерації з Україною

24.04.2017 11:40
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Захарченко хоче провести переговори щодо створення конфедерації з Україною

В інтерв'ю журналістам російського видання «Известия» Олександр Захарченко, ватажок невизнаної цивілізованою спільнотою «ДНР», заявив про готовність підконтрольної Кремлю республіки домовлятися з представниками української влади про співіснування у якості «незалежної держави» на засадах конфедерації, про що інформує replyua.net. Захарченко також додав, що на сьогоднішній день можливість для переговорного процесу щодо «федералізації» України, що було однією з головних умов проросійських терористів, вже втрачена. 

«Поїзд цей вже далеко пішов. Щодо федералізації ми були готові говорити з Києвом весною 2014 року. А вже зараз ми можемо проводити переговори з владою України лише на умовах рівноправ’я, як «незалежна держава», - вважає лідер донецьких терористів. При цьому, додав Олександр Захарченко, так звана «ДНР» готова домовлятися з Києвом про співіснування на конфедеративних засадах.

«Однак такий сценарій стане реалістичним лише після того, як у Києві відбудеться зміна усієї правлячої верхівки. Нинішня жадібна та порочна еліта повинна бути або на лаві підсудних, або емігрувати. Ми усвідомлюємо, що так чи інакше, військові дії припиняться переговорами щодо того, як співжити з Україною», - наголосив Захарченко. 

 

Источник: http://replyua.net 



Теги: Украина, Донбасс, переговоры, ДНР, Захарченко
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх