Генерал приголомшив неймовірним прогнозом для Росії і України

27.04.2017 08:30
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Генерал приголомшив неймовірним прогнозом для Росії і України

Громадяни Росії та України неминуче рано чи пізно знову почнуть «обніматися»; вибудовуванню відносин з РФ сьогодні перешкоджає тільки одне: найвищі владні посади в Росії займають «не ті люди». Як передає replyua.net, таку думку «Обозревателю» висловив генерал-полковник у відставці Анатолій Лопата.

«Ми йдемо до заморожування конфлікту на Донбасі. Можливо, Росія припинить поставки боєприпасів і техніки - тоді там на певний час все затихне. Але це глибока рана на тілі України на все життя. Вона буде кровоточити стільки, скільки ми будемо жити. Це триватиме рівно до тих пір, поки наступне покоління не забуде нанесені рани, простить усі гріхи нашого сусіда. Тоді ми знову почнемо обніматися. Це обов'язково станеться. Ви не повинні навіть сумніватися в цьому. Ми будемо обніматися. І дай Бог, щоб ведмідь не задушив нас в цих обіймах», - зауважив генерал. 

Лопата нагадав істину про те, що сусідів не вибирають. «Росію ні сьогодні, ні завтра не можна стерти зі світової мапи - вона була і залишається. Не дано Україні жити без цього сусіда. Треба навчитися правильно будувати свої відносини», - визнав він. Разом з тим генерал переконаний, що сьогодні обом народам не виходить вибудовувати відносини тільки в силу однієї причини: не ті люди приходять до влади в цій країні». 


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх