В уряді відповіли, чи припинятимуть постачання води на окуповані території

28.04.2017 08:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В уряді відповіли, чи припинятимуть постачання води на окуповані території

Очільник міністерства, що опікується питаннями тимчасового окупованих територій і внутрішніх переселенців України Вадим Черниш розповів, чи розглядають в українському уряді можливість припинення постачання води на території непідконтрольних районів Донбасу, інформує replyua.net з посиланням на Новое время.

Черниш впевнено заявив, що офіційний Київ не припинятиме водопостачання на окуповані території через гуманітарні міркування. Також міністр наголосив, що саме представники української сторони підтримують діяльність системи водопостачання для населення з обох боків від лінії розмежування весь час, поки триває антитерористична операція. Крім того, Черниш повідомив, що підприємство, що замовляє у комунального підприємства «Вода Донбасу», функціонує в правовому полі України.

Нагадаємо, днем раніше очільник міністерства енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик вкотре відмітив, що окуповані території на Сході України, які не перебувають під контролем офіційного Києва, не оплачують послуги з водопостачання. 



Теги: Донбасс, , ДНР, ЛНР
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх