Влада планує заробити сотні мільйонів на біометричних паспортах, - ЗМІ

28.04.2017 13:37
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Влада планує заробити сотні мільйонів на біометричних паспортах, - ЗМІ

У своїй статті для видання ZN.ua Віктор Тимощук, який займає посаду заступника керівника правління Центру політико-правових реформ, пише що чинна українська вдала не налагодила ефективний процес забезпечення паспортами та не забезпечила необхідну безпеку документів для ідентифікації, а вирішила просто гарно на цьому заробити. Про це передає replyua.net

Експерт наголосив, що доходи державного підприємства «Документ» вираховуються у сотнях мільйонів гривень. Часом це є платою за наданий комфорт, а інколи взагалі невідомо за що. 

Зокрема, переконаний Тимощук, протягом певного часу українським громадянам пропонували сплачувати низку послуг даного ДП у приміщеннях Державної міграційної служби, при цьому, вони чітко не знали, за що саме з них беруть гроші. Автор статті зазначив, що на цьому наживалися не співробітники ДП, а ті, хто над ними здійснює «контроль». Так, в ДП «Документ» вартість закордонного паспорта на 400 гривень більше, ніж в ГМС або в ЦНАП (центри надання адміністративних послуг). У той же самий час, додаткова плата не є «супутньої послугою», від якої можна відмовитися. 



Теги: Донбасс, миллионы, биометрический паспорт
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх