За добу прикордонники зустріли більше 160 учасників конкурсу «Євробачення»

02.05.2017 19:42
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
За добу прикордонники зустріли більше 160 учасників конкурсу «Євробачення»

Співробітники Державної прикордонної служби проводять системні заходи щодо зустрічі та оформлення на кордоні учасників пісенного конкурсу «Євробачення – 2017», які нині активно прибувають в Україну.

Лише протягом доби в Україну прибуло більше 160 учасників та членів команд конкурсу.

Відмітимо, що у ході підготовки до проведення в Україні у 2017 році «Євробачення» Держприкордонслужба провела низку заходів, серед яких у взаємодії з ДФС були опрацьовані процедури прикордонного та митного контролю для гостей і учасників пісенного конкурсу. Особлива увага  під час прибуття учасників конкурсу також приділяється безпековій складовій та підтриманню правопорядку в пунктах пропуску.

Наразі пропуск через кордон учасників «Євробачення» прикордонники здійснюють відповідно до вимог чинного законодавства у пріоритетному порядку, за технологічними принципами, що були застосовані під час масштабних міжнародних заходів, таких як «Євро-2012».

Також зазначимо, що в Україну вже прибуло майже 400 учасників та членів команд «Євробачення – 2017». Найбільше учасників прикордонники оформили в аеропортах «Бориспіль» та «Київ». Ще одна з команд прибула через автомобільний пункт пропуску «Платонове», що на Одещині.

Як повідомлялося раніше, передбачається, що основними маршрутами учасників та гостей «Євробачення», будуть пункти пропуску для повітряного сполучення, на які припаде до 70 % від загальної кількості прибуваючих. Ще 20 % користуватимуться автомобільними пунктами пропуску, а 10 % гостей та учасників конкурсу очікується на залізничних напрямках. 

Источник: dpsu.gov.ua

 


Теги: Донбасс, Евровидение, конкурс, участники
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх