Януковичу може загрожувати найвища міра покарання

04.05.2017 19:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Януковичу може загрожувати найвища міра покарання

Захист втікача-президента Віктора Януковича затягує судовий процес. Таку заяву зробив в ході сьогоднішнього брифінгу прокурор військової прокуратури Руслан Кравченко, передає replyua.net.

«Ми припускаємо, що від сторони захисту буде надходити цілий ряд клопотань з метою затягування процесу, проте ми готові до цього», - зазначив Кравченко. Також він підкреслив, що оскільки Віктор Янукович не визнає своєї провини у справі про держзраді, звинувачення буде звертатися з проханням до суду призначити втікачеві-президенту вищу міру покарання за такий злочин - довічне ув'язнення.

«Через те, що обвинувачений і підозрюваний Віктор Янукович в ході проведення досудового розслідування не визнав свою провину, то сторона обвинувачення клопотатиме лише щодо вищої міри покарання, тобто довічного позбавлення волі», - сказав він. Крім цього, Кравченко запевнив, що стороні звинувачення вдалося зібрати достатньо доказів, щоб довести в суді провину в державній зраді екс-президента.

Якщо суд визнає Віктора Януковича винним у державній зраді, то правоохоронні органи зможуть затримати і доставити його в Україну. Таке переконання висловив прокурор Руслан Кравченко в ході сьогоднішнього брифінгу. «У разі прийняття вироку екс-президенту наші правоохоронці зможуть затримати обвинуваченого і доставити в Україну», - зазначив Кравченко. 



Теги: Донбасс, суд, наказание, Янукович
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх