Сьогодні – початок суду над Віктором Януковичем

04.05.2017 10:52
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Сьогодні – початок суду над Віктором Януковичем

Сьогодні, 4 травня – початок судового процесу над втікачем-президентом Віктором Януковичем, передає replyua.net. Як відомо, його звинувачують у державній зраді. Відповідну інформацію надав очільник ГПУ Юрій Луценко.

«Від імені української держави Генпрокуратура буде звинувачувати екс-президента в державній зраді. Цей процес не тільки стосується громадянина Віктора Януковича. Також даний процес і про його господарів у Москві, які використовували як фіговий листок підписаний Віктором Януковичем документ для того, аби: окупувати український Кримський півострів; залити кров'ю наш Донбас; спробувати поставити нашу державу і наш народ на коліна», - наголосив Луценко в своєму відеозверненні.

У відповідності до слів головного прокурора України, цей суд буде повністю відрізнятися від «політичних судилищ правління Януковича», через які в свій час він змушений був пройти. «Я переконаний, що на майбутньому процесі будуть дотримуватися всі права підсудного, гарантовані законодавством України», - зазначив генпрокурор. На переконання Луценка, майбутнє судове рішення є надзвичайно важливим з позиції вищої справедливості, а також є попереджувальним знаком для всіх тих, хто в майбутньому посміє стати на шлях зради державі. 



Теги: Донбасс, суд, Янукович
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх