У Раді Європи вимагають, аби Росія відновила діяльність Меджилісу

04.05.2017 09:12
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У Раді Європи вимагають, аби Росія відновила діяльність Меджилісу

Комітетом міністрів Ради Європи було ухвалено рішення стосовно ситуації на Кримському півострові, згідно з яким в об’єднанні висунули низку вимогу до Російської Федерації як до свого члена, інформує replyua.net з посиланням на Корреспондент.net.

Таку інформацію оприлюднив керівник українського міністерства закордонних справ Павло Клімкін. Він розповів, що члени комітети погодили рішення, якому вимагається, аби Російська Федерація відновила роботу Меджлісу кримських татар на території Кримського півострову. Також міжнародне об’єднання вимагає, аби було відмінено заборону на в’їзд на територію Криму для лідерів Меджлісу. Однак відомо, що відповідний орган Ради Європи є виключно виконавчим органом, що володіє правом ухвалювати рішення, які члени об’єднання зобов’язані виконати, однак жодних механізмів покарання, крім політичного тиску, за невиконання рішень не передбачається. 

Нагадаємо, раніше у Росії заявили, що вони не мають намірів переглядати попереднє рішення про зняття заборони на роботу Меджлісу, аргументуючи це тим, що нібито кримські татари і без того «добре залучені соціально-політичне життя держави». 



Теги: Россия, Донбасс, Крым, , меджлис
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх