Уряд знову підвищить зарплати і пенсії

06.05.2017 09:30
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Уряд знову підвищить зарплати і пенсії

Підвищення мінімальної зарплати та мінімальних соціальних стандартів – це перші кроки для покращення соціального становища кожного українця. Про це заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, повідомляє сайт уряду.

«Ми не кажемо, що от ми вам підняли зарплату до 3200 гривень і все – більше нічого не буде. Ні – буде подальше зростання заробітних плат і пенсій», – сказав він.

«З 1 травня мінімальний розмір пенсії зріс приблизно на 5 процентів, з 1 грудня буде ще одне підвищення. Загалом протягом року зростання мінімального розміру пенсій відбудеться приблизно на 11 процентів. Якщо парламент нас підтримає, ми з 1 жовтня знайдемо необхідний ресурс і проведемо осучаснення пенсій для тих категорій громадян, яким несправедливо протягом 4 останніх років не здійснювали жодного перерахунку пенсій», – заявив урядовець.

Економіка почала давати позитивні сигнали зростання, така динаміка дає змогу планувати і впроваджувати нові соціальні проекти, додав Розенко.

«На цьому етапі стабілізації цін, національної валюти ми запроваджуємо нові соціальні проекти, які дозволяють частково відшкодувати втрати, яких люди зазнали в 2014-2015 роках. Ми поступово рухаємось вперед і шукаємо найменшу можливість, щоб робити кроки, які сприятимуть підвищенню рівня і якості життя людей», – резюмував віце-прем’єр. 

Источник: zik.ua


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх