Росія не стала миролюбною нацією – Порошенко

08.05.2017 18:41
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Росія не стала миролюбною нацією – Порошенко

Сьогодні, коли в Україні відзначається День пам'яті і примирення, глава держави Петро Порошенко став учасником церемонії відкриття виставки фотографій «Четверте покоління» поруч з Національним музеєм історії України у Другій світовій війні, передає replyua.net з посиланням на прес-службу глави української держави. Український лідер озвучив перелік країн, які стали жертвами агресії Москви, і заявив, що Росія так і не стала миролюбною країною.

«У цей день наша країна відзначає День пам'яті і примирення разом з іншими країнами Європи та має повне право на це. Український народ зробив неоціненний внесок для того, щоб у Другій світовій війні антигітлерівська коаліція перемогла. Хотів би висловити слова глибокої вдячності та поваги всім, хто боровся з нацизмом. Низько вклоняємося вам за той подвиг, який ви здійснили, а також за вашу перемогу, дорогі наші ветерани! », - сказав президент.

Також, за його словами, коли в 1944 і в 1945 роках нашим дідам і прадідам доводилося наступати на Берлін, навряд чи вони могли уявити, що Росія надішле своїх військових в Україну і почне холоднокровно вбивати їх правнуків. 



Теги: Россия, Донбасс, Порошенко
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх