У Криму провели рейди по домівках кримських татар

08.05.2017 06:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У Криму провели рейди по домівках кримських татар

На території анексованого Кримського півострова відбувся рейд правоохоронців по домівках кримських татар, інформує replyua.net з посиланням на Українську правду.

Місцеві жителі окупованого Криму повідомили, що відвідини поліцейських були «присвячені» профілактичним заходам проти екстремістської діяльності. Акцією правоохоронців нині охоплені села Судакського регіону півострова. Місцева мешканка Ленора Дюльбер розповіла журналістам, що правоохоронці відвідали, як мінімум, 18 родин кримських татар, які мешкають в цьому районі. При собі вони, за словами жінки, мають спеціальний опитувальник, в якому містяться питання про те, які мечеті відвідують сім’ї, чи ходять на кладовища і що там роблять тощо. Свої відповіді кримські татари обов’язково мають підтвердити власним підписом. У поліції регіону прокоментували таку «акцію», заявивши, що вона є централізованою і її проводять по всьому Кримському півострову. Перевірки триватимуть до четверга, 11 травня. Більше коментарів правоохоронці не надали.

Варто нагадати, що раніше у Російській Федерації заявили, що вони не змінять рішення стосовно заборони діяльності Меджлісу та недопуску на півострів лідерів організації. 



Теги: Донбасс, Крым, татары, рейд
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх