Колишній генсек НАТО закликав США надати Україні статус союзника

09.05.2017 22:30
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Колишній генсек НАТО закликав США надати Україні статус союзника

Колишній генсек Північноатлантичного союзу Андерс Фоґ Расмуссен закликав Сполучені Штати Америки підтримати Україну летальною зброєю і союзницьким статусом.

Як написав він у твітері, в перебігу зустрічі з міністром оборони США Джеймзом Маттісом він обговорив із ним необхідність збільшення ролі НАТО в боротьбі з тероризмом, твердої політики США щодо Росії і підтримки України.

У фейсбуці Расмуссен додав, що під час зустрічі з Маттісом у столиці Данії Копенгагені він «попросив Вашингтон посилити підтримку України наданням їй летальної зброї як засобу стримування і наданням Україні статусу важливого союзника – не члена НАТО з метою наголосити на відданості Вашингтона американсько-українському партнерству в галузі безпеки», – повідомляє Радіо Свобода.

«Ми також говорили про Росію, щодо якої ясно, що США продовжують стояти на твердій позиції стосовно агресії Москви в Україні і її невпинних зусиль із метою дестабілізувати західні інституції, включно з НАТО», – додав Расмуссен про зустріч із Маттісом.

Источник: informator.news



Теги: США, Донбасс, НАТО,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх