Аваков звільнив керівництво поліції Дніпра

11.05.2017 08:50
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Аваков звільнив керівництво поліції Дніпра

Глава МВС України Арсен Аваков підписав наказ, відповідно до якого від займаних посад звільнені начальники поліції Дніпропетровської області, Дніпра, а також їх заступники по забезпеченню громадської безпеки. Більше того, високопосадовець призначив службове розслідування подій, які відбулися 9 травня в місті Дніпро, передає replyua.net.

«Після завершення проведення попереднього розслідування по подією в місті Дніпро інцидентів і провокацій сьогодні вранці мною було підписано наказ, яким передбачається звільнення з займаних посад керівника управління нацполіціі Дніпровської області генерала Репешка, начальника міськуправління поліції Дніпра полковника Бідила, а також їх заступників, які керують блок громадської безпеки», - зазначив міністр МВС.

Аваков наголосив, що у зв’язку з подіям в Дніпрі призначено службове розслідування для детального вивчення дій співробітників правоохоронних органів. Для цього, як повідомив міністр, в місто Дніпро вирушила комісія, яку очолив голова ДВБ Нацполіціі Коваль. «Для розслідування інциденту, що стався 9 травня в місті Дніпро, було створено окрему слідчу групу. 



Теги: Донбасс, полиция, Днепр, Аваков
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх