Савченко прокоментувала скасування її закону

18.05.2017 16:26
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Савченко прокоментувала скасування її закону

Народний депутат України Надія Савченко вважає, що нічого страшного після скасування її закону не сталося, зараз знайдений баланс між старою системою і яка є зараз. Про це вона заявила в коментарі InfoResist, передає replyua.net.

«Все нормально. Які проблеми? Коли на комітеті приймалося рішення і правки до закону я була присутня і я сказав, що з такими нормами можна погодитися, тому що дійсно потрібно дати слідчим час на розслідування, розумні терміни - рік », - говорить вона. Для неї це не стало сюрпризом.

«Цього варто було очікувати, тому що потрібно реформувати всю правоохоронну систему а не тільки вибірково ставити один закон і потім на нього валити всі гріхи. Тому цей закон якраз зараз балансує між тією системою яка є і в яку треба перейти », - додала нардеп. Савченко додала, що «робота не закінчується, потрібно продовжувати над законодавчим полем судової системи тому, що вона у нас дуже недосконала». Нагадаємо, раніше Верховна рада прийняла зміни до Кримінального кодексу України щодо правил складання покарань і зарахування строку попереднього ув'язнення, скасувавши так званий «закон Савченко». 



Теги: Украина, Донбасс, закон, отмена
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх