Соціальна ситуація в «ДНР» призведе до катастрофи

18.05.2017 15:10
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Соціальна ситуація в «ДНР» призведе до катастрофи

Соціальна ситуація в сепаратистських республіках Донбасу дійшла до тієї критичної точки, після якої настає катастрофа, повідомляє replyua.net з посиланням на «Сегодня».

Головна проблема сьогодні для жителів «ДНР» - зарплата. Наприклад, в Дебальцевому слюсарям на залізниці в останній раз заплатили по 700 російських рублів (328 українських гривень). А раніше вони, розповідає місцева жителька Марина, і на 2 тисячі гривень скаржилися. Колись престижні і високооплачувані професії шахтаря і металурга сьогодні нікому не потрібні. Досвідчені робітники змушені звільнятися з шахт і металургійних комбінатів і шукати хоч якісь оплачувані робочі місця. Гірник Олександр розповів, що його шахта не працює вже кілька місяців, відповідно, така ж заборгованість із зарплати. Нещодавно видали по 2,5 тисячі рублів, але не сказали за який період ці гроші - за місяць чи за весь термін.

В шоці працівники українських підприємств, віджатих сепаратистами в березні. Тоді їх відправили в неоплачувані відпустки до травня, але ситуація і сьогодні не змінилася: якщо хто і виходить на роботу, то лише щоб підмести територію або прибратися в цехах, що простоюють . А днями людей, які отримували хорошу зарплату «за українських господарів», приголомшили: неоплачувані відпустки продовжуються до осені. 



Теги: Донбасс, катастрофа, ДНР
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх