У Києві знесуть завод Більшовик

18.05.2017 21:25
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У Києві знесуть завод Більшовик

Столична влада виступила за знесення будівлі заводу Більшовик, що розташована неподалік станції метро Шулявська, інформує replyua.net з посиланням на Korrespondent.net.

Відповідний проект про знесення підготували фахівці інституту Київдормістпроект. У містобудівній раді столиці схвалили запропонований варіант реконструкції дорожньої розв’язки неподалік станції Шулявська, яким передбачено зведення дорожньої петлі та знесення заводських приміщень. На місця Більшовика з’явиться дорожня петля, а поворот починатиметься з вулиці Довженка в сторону проспекту Перемоги. 

Варто нагадати, що раніше у Мінекономрозвитку повідомили, що українській уряд домовився з китайською компанією «Китайська корпорація доріг та мостів» щодо подальшої спільної роботи над реконструкцією Шулявського шляхопроводу. Крім того, китайські спеціалісти займуться і будівництвом кременчуцького мосту. На ці проекти в уряді виділять 400 мільйонів доларів. Завершення підготовчих робіт заплановано на вересень, після чого сторонами буде укладено кредитні угоди і договір щодо виконання робіт китайською корпорацією. 



Теги: Донбасс, Киев, завод
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх