Нардеп подав до суду на Луценка

22.05.2017 21:25
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Нардеп подав до суду на Луценка

Український народний депутат Андрій Лозовий, який є представником політичної сили «Радикальна партія Ляшка», повідомив, що він подав до суду позов на очільника Генеральної прокуратури України Юрія Луценка, інформує replyua.net з посиланням на ВВС.

Відповідну інформацію парламентар оприлюднив на власній сторінці в соціальній мережі Facebook. Лозовий вимагає, аби судовим рішенням було визнано, що поширена раніше інформація генпрокурором Юрієм Луценком про те, що нардеп не сплачує податки та інші обов’язкові платежі не відповідає дійсності. Крім того, народний депутат Лозовий просить, аби суд зобов’язав генерального прокурора привселюдно спростувати раніше оприлюднену ним інформацію та стягнути у якості відшкодування моральної шкоди одну гривню. Також Лозовий додав, що злочин, у якому його звинувачують, не належить до компетенції Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, минулого тижня Юрій Луценко заявив, що співробітники ГПУ направили до парламенту подання з вимогою позбавити депутатської недоторканності нардепів Лозового,Бобова та Дейдея після того, як було перевірено їхні електронні декларації. 



Теги: , Луценко, суд, народный депутат
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх