Суд Гааги оприлюднив процедурне рішенні щодо позову України

22.05.2017 19:30
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Суд Гааги оприлюднив процедурне рішенні щодо позову України

До 19 лютого наступного року Україні необхідно підготувати документи по арбітражному виробництву проти Російської Федерації, яке було ініційовано у зв’язку з порушенням Кремлем Конвенції ООН з морського права 1982 року.

Як інформує replyua.net, про це йде мова у повідомленні на сайті Постійної палати третейського суду в Гаазі. У тому числі, відомо, що 12 травня було проведене перше процедурне засідання Трибуналу по конвенції з морського права ООН. В його рамках передбачається створення арбітражу для розгляду спору України проти Російської Федерації.

Україною було ініційовано арбітражне провадження по відношенню до Росії у вересні минулого року «для того, аби захистити свої права як прибережної держави в прилеглих до Криму акваторіях в Чорному морі, Азовському морі і Керченській протоці».

У процесі засідання відбулися судові консультації зі сторонами по процедурних рамок арбітражу, зокрема календарем для усних і письмових заяв. Керівником української делегації є заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль, а російської - очільник правового департаменту російського зовнішньополітичного відомства Роман Колодкін. 



Теги: Украина, Донбасс, суд, Гаага
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх