ЗМІ повідомили про вірогідність повного припинення залізничного сполучення з Росією

22.05.2017 15:12
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
ЗМІ повідомили про вірогідність повного припинення залізничного сполучення з Росією

За інформацією ТСН, вже найближчим часом Росія може ініціювати повне припинення залізничного сполучення з Україною, передає replyua.net.

Наразі відомо, що під дією санкцій опинилася дочірня компанія Російської залізниці (РЖД). Діяльність цієї федеральної вантажної компанії в Україні завершується. За даними російського перевізника, його вагони залишать українську територію протягом найближчих двох тижнів. Журналісти наголошують, що результатом запроваджених Україною санкцій по відношенню до російської компанії може стати припинення залізничного сполучення між країнами.

«Цілком вірогідно, що ці санкції можуть призвести до припинення залізничного сполучення меду країнами, тому що Російська Федерація вже почала значно скорочувати кількість проданих у напрямку України квитків», - сказано у сюжеті ТСН.

Раніше стало відомо, що російській авіакомпанії «Аерофлот» вдалося знайти несподіваний спосіб збільшити пасажиропотік між Росією і Україною. Зокрема, авіаперевізником було відкрито відразу два щоденних рейси з Москви до російського Білгороду, розташованого за 40 км від російсько-українського кордону. 



Теги: Украина, Россия, Донбасс, железная дорога
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх