В СБУ поки не розробили механізм блокування російських соцмереж

25.05.2017 13:56
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В СБУ поки не розробили механізм блокування російських соцмереж

За словами глави Служби безпеки України Василя Грицака, наразі механізму блокування російських соцмереж та інших ресурсів ще немає, але процес йде, передає replyua.net. У відповідь на запитання представників ЗМІ сьогодні високопосадовець наголосив: «Поки що такого механізму немає, але робота над цим триває». 

Відомо, що глава української держави Петро Порошенко запровадив у дію прийняте на засіданні РНБО рішення щодо санкцій санкції проти соціальних мереж «Вконтакте» і «Однокласники», а також компаній «Мейл.ру», «Яндекс» і їх сервісів. Доступ до всіх сервісів «Яндекса» і Mail.ru заборонений на три роки.

Олександр Федієнко , який є головою інтернет-асоціації України заявив, для блокування даних сайтів з боку всіх без винятку провайдерів може знадобитися час і значні кошти на переоснащення обладнання та зміна топології мережі. А очільниця Телекомунікаційна палата України» Тетяна Попова стверджує, що з теоретичної точки зору обмеження доступу до певної кількості ресурсів є можливим, проте на практиці це обмеження можна буде легко обійти. У представництві провайдера послуг кабельного телебачення та інтернет-доступу компанії «Воля» переконані, що виконання указу президента України про введення нових санкцій є процесом, який вимагає значних коштів і часу. 



Теги: Донбасс, СБУ, блокирование, социальные сети
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх