У Києві сплели рекордно довгий вінок

27.05.2017 08:10
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У Києві сплели рекордно довгий вінок

У столиці у Печерському ландшафтному парку "Співоче поле" відбувся Всеукраїнський фестиваль "Віночок миру і добра", передає кореспондент УНН.

У рамках Фестивалю відбувся перший Всеукраїнський конкурс віночків, гала-концерт та встановлення Рекорду України “Найдовший вінок, сплетений з маленьких віночків” довжина якого склала 53,7 м. Великий вінок-рекордсмен був сплетений із окремих віночків, які власноруч виготовлялись заздалегідь дітьми та дорослими з усієї України.
“З кожного містечка України було зібрано віночки які зробили діти своїми руками і з нагоди фестивалю привезені до Києва. Від реєстру рекордів України також долучився віночок, який побував у різних куточках планети”, — розповів засновник Національного реєстру України Валентин Щербачов.

Також він додав, що встановлений рекорд унікальний, адже в Україні такого ще не було. В одному великому вінку-рекордсмені було залучено 329 маленьких віночків з 25 регіонів України.

Гостями фестивалю були десятикласники шкіл прифронтового міста Попасна та Попаснянського раону, вихованці київського дитячого закладу “Малятко”, представники культурних центрів 7 країн світу та зірки української естради.

Як зазначили організатори фестивалю, захід спрямований на укріплення миру між народами, популяризацію національної спадщини, давніх українських традицій, народних звичаїв і обрядів.



Теги: Донбасс, , рекорд, венок
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх