Укрзалізниця запускає потяги до Варни і Відня

12.06.2017 13:18
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Укрзалізниця запускає потяги до Варни і Відня

«Укрзалізниця» розширює маршрути до країн ЄС, вже на сьогоднішній день перевізник з'єднує Київ з п'ятьма столицями європейських країн. Про це повідомив очільник «Укрзалізниці» Войцех Балчун на своїй сторінці в Facebook, інформує replyua.net.

«Стартує поїзд Ковель-Холм, а з 15 червня запускаємо сполучення Львів-Варна, який буде також проходити через Івано-Франківськ та Чернівці. Це має зробити більш зручними поїздки наших громадян на пляжі сонячної Болгарії. Скоро має почати курсувати друга пара поїздів Hyundai Rotem сполученням Київ-Перемишль (Польща), чий маршрут пройде через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль. В даний час ми працюємо над тим, щоб вже з грудня поточного року почало діяти безпересадкове сполучення Київ-Відень (Австрія), - написав він.

Зараз прямим поїздом з Києва можна дістатися до п'яти столиць європейських країн - Прагу (Чехія), Братиславу (Словаччина), Будапешт (Угорщина), Варшави (Польща) та Бухарест (Румунія). «Протягом чотирьох місяців поточного року УЗ перевезла 48,4 тис. пасажирів до країн Євросоюзу. Це більше ніж в два рази, ніж за весь 2015 рік (23,8 тис.). Або в шість разів більше, ніж за аналогічний період минулого року (4 місяці 2016- го - 8,6 тис.). За минулий рік в напрямку Україна-Захід ми перевезли майже стільки пасажирів, скільки глядачів може вмістити знаменитий стадіон «Уемблі» (79 тис. пасажирів) », - уточнив Балчун. 



Теги: Донбасс, , поезд
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх