Спільна мета: Порошенко анонсував швидке повернення Криму

26.06.2017 15:47
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Спільна мета: Порошенко анонсував швидке повернення Криму

Зовсім скоро на території звільненого українського Криму будуть з гордістю розвиватися український та кримськотатарський прапори. Як передає replyua.net, відповідну заяву оприлюднив президент України Петро Порошенко у тексті свого звернення з нагоди Дня кримськотатарського прапора. В той же час, керівник держави висловив тверде переконання у тому, що півострів швидко буде звільнено та повернуто до складу України. 

«Спільна Батьківщина, спільна мета - повернення тимчасово анексованого ворогом Криму - ще більш об’єднують українців і кримських татар. І незважаючи на труднощі, ми всі впевнені - незабаром наші прапори будуть гордо майоріти у вільному українському Криму», - заявив Порошенко.

Глава держави також підкреслив, що кримськотатарський прапор став невід'ємним символом єдності, наступності поколінь і багатовікової боротьби кримських татар за свою свободу. «Завдяки поєднанню синіх і золотистих кольорів цього прапора, так само, як в синьо-жовтих кольорах державного прапора України, - життєва сила і мрія про мирне, вільному і багатому майбутньому», - підкреслив Порошенко. 




Теги: Украина, Донбасс, Крым, оккупация, возвращение, Порошенко
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх