У САП планують направити чергове подання на зняття недоторканності з Дейдея

03.07.2017 20:30
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У САП планують направити чергове подання на зняття недоторканності з Дейдея

Спеціалізована антикорупційна прокуратура підготує і направить спікеру Верховної Ради нове подання про зняття депутатської недоторканності з Євгена Дейдея. Про це повідомив в Facebook керівник САП Назар Холодницький, передає replyua.net.

«САП обов'язково підготує і направить нове подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності вказаного вище народного депутата голові Верховної Ради України», - написав Холодницький. Коментуючи засідання регламентного комітету парламенту стосовно розгляду подання на зняття недоторканності з Дейдея, керівник САП висловив жаль з приводу того, що це «часом нагадувало цирк».

«Комітет з питань регламенту і організації роботи Верховної Ради України не повинен підміняти собою весь парламент, і взагалі суд, і, фактично, узурпувати прийняття рішення про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів і встановлення наявності чи відсутності вини депутата», - підкреслив він. На переконання керівника САП, засідання комітету не повинно «нагадувати квазісудового провадження». «Ми у подальшому будемо відстоювати нашу позицію на засіданнях зазначеного комітету та по іншим народним депутатам на цьому тижні», - підсумував Холодницький.



Теги: политика, Украина, Донбасс, депутатская неприкосновенность, неприкосновенность, Верховная Рада
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх