Саакашвілі заявив, що Польща та США не мають питань до його українського паспорта

07.08.2017 20:48
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Саакашвілі заявив, що Польща та США не мають питань до його українського паспорта

Колишній глави Одеської ОДА та екс-президент Грузії заявив, що він прибув до Польщі, користуючись українським паспортом, попри нещодавній указ президента Петра Порошенка про позбавлення його українського громадянства, інформує replyua.net з посиланням на Укрінформ.

Відповідну заяву Саакашвілі оприлюднив під час виступу в Варшаві. Він зазначив, що не вважає свій український паспорт іграшкою. Політик розповів, що він прибув до аеропорту в США, сів на літак і ні в кого не виникло питань щодо його документів, хоча «Аваков і зустрічався з послом США, щоб попередити, аби американці не випустили його за «недійсним» паспортом». Опісля екс-голова Одеської ОДА прибув до Польщі, де його, як зазначив сам політик, зустріли з посмішкою та словами «Ласкаво просимо!». Саакашвілі вкотре заявив, що указ Порошенка є незаконним і його, за словами політика, не визнають західні країни. Саме тому у нього і не виникло проблем з пересуванням через кордон, зауважив Саакашвілі. 

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявляв, що вважає указ Петра Порошенка політично вмотивованим і таким чином президент хоче позбутися політичних конкурентів. 



Теги: США, Донбасс, Польша, паспорт,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх