Біля будівлі Кабміну пролунав вибух

24.08.2017 17:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Біля будівлі Кабміну пролунав вибух

Поруч з будівлею українського уряду сьогодні стався вибух, передає replyua.net. За даними прес-служби поліції, місцем події стала вулиця Грушевського. Крім того, якщо судити з відео, опублікованого в Інтернеті, інцидент трапився між урядовою будівлею та стадіоном Динамо. Правоохоронці наголошують, що двоє осіб – чоловік і жінка – постраждали. Співробітники Служби безпеки України в оперативному режимі приїхали на місце. 

За словами очевидців, жінка отримала важкі поранення внаслідок вибуху. Ще одна особа була поранена в голову. В даний час співробітники правоохоронних органів намагаються з’ясувати усі обставини. Відомство додало, що вибух прогримів о 14:06. Частина дороги наразі перекрита. Через деякий час прес-секретар СБЦ Олена Гітлянська повідомила в інтерв'ю виданню «Українська правда», що співробітники оперативної групи спецслужби разом з правоохоронними органами працюють на місці вибуху на Грушевського. Наразі слідство розглядає хуліганство як основну версію вибуху.

Варто додати, що цієї ночі столичні поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві іноземця. Таку інформацію надали в прес-службі поліції. 



Теги: Донбасс, взрыв, Кабмин
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх