Завтра у Києві відбудеться перший після Майдану корпоратив Roshen

08.09.2017 21:46
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Завтра у Києві відбудеться перший після Майдану корпоратив Roshen

Представники вищого керівництва корпорації Roshen вирішили завтра, 9 вересня, організувати масштабну корпоративну вечірку на честь двадцять першої річниці кондитерської фірми.

Як передає replyua.net, про це проінформували журналісти «Української правди» з посиланням на проінформовані джерела. Зазначається, що у зв’язку з анексією Криму, початком військових дій на Донбасі та зниження прибутку компанії було накладено негласну заборону на заходи розважального характеру. 

Очікується, що церемонія святкування відбудеться на одному з резортів неподалік від Києва. Точне місце проведення заходів тримають у сторогому секреті, аби не спричинити вірогідний наплив журналістів та папарацці. Близько п’яти сотень осіб отримали запрошена на внутрішню електронну пошту. Вдень на співробітників компанії будуть чекати автобуси поруч з центральним офісом на Рибальському півострові, а після цього повезуть за межі міста. Главу державу не чекають на урочистостях. 

За даними учасників декількох українських джаз-і блюз-бендів розмір чека у виконавців рівня Петерсона і Філдса може коливатися від 500 тисяч до 1 мільйона гривень. 



Теги: Донбасс, , Майдан, Roshen
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх