Екс-спікер палати представників США розповів, коли Росія піде з Донбасу

15.09.2017 18:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Екс-спікер палати представників США розповів, коли Росія піде з Донбасу

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Росія буде вимушена піти з Донбасу та Криму, до повернення сходу України - від трьох до п'яти років. Про це заявив екс-спікер палати представників конгресу США Ньют Гінгріч на зустрічі "Ялтинська європейська стратегія", передає УНН з посиланням на прес-службу форуму.

"Мені здається, що світ не відступиться. Особистість Путіна така, що для нього майже неможливо діяти по-іншому, окрім як вороже. Тиск буде сильнішим, буде все більше хвиль санкцій. Швидше за все, Україні буде надано оборонне озброєння – все це збільшуватиме ціну протистояння для Путіна. Він спочатку програє на сході України, потім – в Криму", - сказав Н.Гінгріч.

Екс-спікер палати представників конгресу США додав: агресія не дасть Росії бажаної величі, разом з тим ізоляція буде наростати, економічні процеси всередині країни – погіршуватися.

"Це не призводить до величі і робить їх все більш ізольованими. Може 3, може 5 років до повернення сходу України – настане момент, коли ця ізоляція стане для Росії нестерпною", - вважає Н.Гінгріч.

За його словами, адміністрація президента США Дональда Трампа розраховувала покращити стосунки з Росією, але дії Володимира Путіна розвіяли такі надії протягом одного місяця.

Иточник: unn.com.ua



Теги: , США, Донбасс, спикер

Вверх