ГПУ: Активи сина Азарова арештовані в трьох країнах

23.09.2017 22:07
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
ГПУ: Активи сина Азарова арештовані в трьох країнах

У рамках розслідування кримінального провадження за підозрою сина екс-прем'єр-міністра України Миколи Азарова Олексія Азарова накладено арешт на його майно та рахунки в банках в Україні, Італії та Швейцарії. Про це йдеться у відповіді ГПУ на запит УНН.

"Під час досудового розслідування накладено арешти на майно, яке належить Азарову О.М., а саме земельні ділянки та будинки на території України та Італійської Республіки, транспортні засоби, а також на грошові кошти на рахунках підприємств, бенефіціарним власником яких є Азаров О.М. в банках Швейцарської Конфедерації", - йдеться у відповіді на запит.

Крім того, за даними ГПУ, до компетентних органів низки інших європейських держав направлені запити про міжнародну правову допомогу, в тому числі для з'ясування наявності в цих державах майна та рахунків в банках, як належать сину екс-прем'єра.

У відомстві уточнили, що розслідують кримінальне провадження за підозрою О.Азарова від 31 грудня 2014 року.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва дозволив Генеральній прокуратурі України арештувати 10 банківських рахунків сина екс-прем'єр-міністра України Миколи Азарова Олексія в Швейцарії в рамках кримінального провадження щодо його незаконного збагачення.

Источник: УНН


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх