Українські спецпризначенці здобули перемогу у престижному світовому турнірі (відео)

23.10.2017 22:45
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Українські спецпризначенці здобули перемогу у престижному світовому турнірі (відео)

Український блогер Роман Синіцин на персональній сторінці в соціальній мережі розповідає про чергову гучну перемогу українських військовослужбовців, цього разу - на престижному світовому турнірі, - інформує видання replyua.net.

За словами блогера, напередодні команда Третього окремого полку спеціального призначення (базується у Кропивницькому) прибула з Великобританії. Військовослужбовці повернулись не з порожніми руками – вони здобули на змаганнях Cambrian Patrol срібні медалі. У турнірі брали участь сто тридцять одна команда з більше ніж тридцяти держав світу, і українська команда ввійшла у трійку переможців.

Загалом, змагання Cambrian Patrol вважаються надзвичайно складними. Вони включають у себе марш-кидок гористою місцевістю на відстань п’ятдесят миль, взаємодію з цивільним населенням та «агентами», ліквідацію терористів, форсування річок з температурою води менше шести градусів за Цельсієм, розмінування, порятунок полонених, зачистки, розвідку, надання першої медичної допомоги та багато інших випробувань, з якими наші вояки достойно справились. Змагання тривали більше двох діб, які учасники провели без сну. Перше місце розділили між собою Пакистан і Великобританія.




Теги: Донбасс, победа, военные
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх