Розвідники розповіли про головну проблему бойовиків на Донбасі

06.11.2017 17:32
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Розвідники розповіли про головну проблему бойовиків на Донбасі

Представники формування самопроголошених «Л/ДНР» заявляють про погіршення стану укомплектованості особовим складом. Як передає replyua.net, такі дані оприлюднили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони. У тому числі, у прес-службі відомства зазначили, що серед керівництва передових підрозділів спостерігаються намагання приховати недокомплект та надається неправдива інформація. 

«Ми також спостерігаємо за випадками привласнення з боку командування матеріальної винагороди, яку виплачують особовому складу за участь в бойових діях. Також спостерігаються багаточисленні порушення штатної дисципліни під час складання списків бойовиків, які перебувають на передньому краї. У тому числі, військових, які знаходяться в тилу, було внесено до списку тих, хто безпосередньо є учасником бойових дій», - додали в розвідці. Варто нагадати, що у підрозділах та частинах невизнаної «ДНР» надалі спостерігається проблема дезертирства бойовиків.

Минулими вихідними в окупованих районах Донбасу спостерігалося переміщення сил і засобів бойовиків. У тому числі, від населеного пункту Кадиївка (колишній Стаханов) до населеного пункту Сентянівка (колишній Фрунзе) було перекинуто мобільний пункт управління оперативно-тактичної ланки окупантів. 



Теги: Донбасс, разведка, проблема, боевики
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх