«Крутий президент - крутої країни!» Зеленський у День пам’яті та примирення показав символічне фото з ветераном СССР та зв’язковою УПА

08.05.2019 21:47
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
«Крутий президент - крутої країни!» Зеленський у День пам’яті та примирення показав символічне фото з ветераном СССР та зв’язковою УПА

Новообраний президент України Володимир Зеленскький оригінально привітав українців з Днем пам’яті та примирення, опублікувавши в мережі знакове фото з воїном радянської армії та зв’язковою УПА, передає replyua.net. Відповідна публікація з’явилась на його особистій сторінці в «Інстаграм». 

«Іван Анікейович Залужний. 10 травня йому виповниться 101 рік. Капітан першого рангу морської піхоти ВМФ СРСР, учасник Другої світової війни.Нагороджений численними орденами та медалями. Втратив єдиного внука – Івана Гутніка-Залужного під час війни на Донбасі. Параскева Василівна Зеленчук-Потяк. У 13 років стала зв’язковою в УПА. Передавала інформацію, провіант, плела светри. Сьогодні, у День пам’яті та примирення, ми вшановуємо та вклоняємося перед усіма, хто боровся проти нацизму та загинув за Україну в роки Другої світової війни. Перед кожним, хто віддав своє життя заради миру. Миру, якого сьогодні так потребує Україна. Миру, запорукою якого стане єдність усіх українців. Для того, щоб у майбутньому нас об’єднували лише перемоги», - написав новообраний український лідер. 


Зазначимо, українці моментально відреагували на його пост, зазначивши, що зворушені його вчинком. «Крутий президент - крутої країни», «Ви великий молодець. І вже найкращий президент», «Гарний вчинок. Оце наш президент», - пишуть українці під новим записом Володимира Зеленського. 



Теги: Донбасс, президент, ветеран, УПА, День Победы, Зеленский
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх