Виникла необхідність захистити - російський десант висадився в Єгипті

15.10.2016 14:59
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Виникла необхідність захистити - російський десант висадився в Єгипті

Кремль продовжує імітувати боротьбу з тероризмом, поширюючи свої військові сили в нових країнах, тепер на Африканському континенті. Так за офіційною інформацією, російські десантники відправлені до Єгипту боротися з тероризмом, а саме – для участі в спільних антитерористичних навчаннях «Захисники дружби – 2016», повідомив представник прес-служби Міноборони РФ по ПДВ Євген Мєшков, передає divanna-sotnya.com.

Десантники на навчаннях в Єгипті будуть одягнені в нову форму для жаркого клімату. «Сьогодні початок перекидання російських десантників до Єгипту позначило старт антитерористичних навчань «Захисники дружби – 2016», – сказав Мєшков, зазначивши, що для російських військових ці навчання -” один з перших дослідів проведення спільних заходів парашутно-десантних підрозділів двох країн на території Африканського континенту».

  Він уточнив, що перекидання військ зі своїм озброєнням і технікою з російського військового аеродрому «Дягілєва» в Рязанській області здійснюють літаки військово-транспортної авіації Іл-76. Спільні російсько-єгипетські антитерористичні навчання «Захисники дружби – 2016» пройдуть на території Єгипту з 15 по 26 жовтня. В ході їх проведення планується задіяти кілька аеродромів та понад 15 вертольотів і літаків різного призначення, а також 10 одиниць бойової техніки, десантованих на парашутних системах, і більше 500 військовослужбовців обох країн.


Фото: ukr.segodnya.ua/

Теги: Россия, Донбасс, Египет, военные, десант
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх