Місія МВФ прибуде до України для погодження пенсійної реформи

12.05.2017 10:12
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Місія МВФ прибуде до України для погодження пенсійної реформи

16 травня поточного року Україну відвідає місія Міжнародного валютного фонду. Як інформує replyua.net, про це повідомив глава Міністерства соцполітики України Андрій Рева в інтерв'ю РБК-Україна. 

«У нас ще залишилися деякі технічні питання щодо пенсійної реформи. Для узгодження вже остаточної версії пенсійної реформи через кілька днів, 16 травня, в Україну прибудуть представники місії МВФ », - наголосив чиновник. При цьому міністр не уточнив, про які саме технічні питання йде мова. «Ще про це рано говорити», - сказав Андрій Рева.

У результатах дослідження, розміщених в кінці минулого місяця на сайті Представництва МВФ в Україні, зазначалося, що «при нинішніх тенденціях пенсійна система в Україні продовжує залишатися фінансово нестійкою». Без капітальної перебудови існуюча в Україні пенсійна система, яка побудована на вкладах на основі доходів, буде продовжувати бути дефіцитної, нездатною забезпечити справедливі, адекватні пенсії для пенсіонерів держави, підкреслювалося в дослідженні. Також зазначалося, що ще до зменшення розміру єдиного соцвнеску, який набрав чинності з торішнього січня, Пенсійний фонд України мав істотний дефіцит. 



Теги: Донбасс, МВФ, пенсионная реформа
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх