У Порошенка визнали неспроможність повністю заблокувати російські сайти

22.05.2017 20:40
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У Порошенка визнали неспроможність повністю заблокувати російські сайти

У адміністрації президента Петра Порошенка заявили, що повністю заблокувати доступ до російських сайтів в Україні неможливо, інформує replyua.net з посиланням на Корреспондент.net.

Про це заявив Дмитро Шимків, який обіймає посаду заступника очільника АП. Він додав, що це неможливо з технологічної точки зору. Водночас посадовець зауважив, що при цьому можливо зменшити чисельність української аудиторії у російських веб-ресурсах. Зокрема, Шимків підкреслив, що мова йде про 60 % українців, які можуть просто припинити користуватись російськими сайтами. 

Слід додати, що раніше схожу заявили і в РНБО. Зокрема, повідомлялось, що метою цього указу є зменшення присутності українців в російських соцмережах. Крім того, навіть якщо дехто буде користуватись можливостями обійти заборону, у РНБО обіцяли, що їх не будуть карати. Щоправда це не стосується несумлінних провайдерів, які не запровадять необхідні обмеження. Яка саме міра покарання буде призначена до цих інтернет-провайдерів, поки невідомо, адже нині нардепи працюють над відповідним законопроектом. 



Теги: Донбасс, запрет, сайт, блокирование, социальные сети, Порошенко
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх