Дипломати знайшли українців, що зникли у Фінляндії

10.08.2017 12:10
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт

Дев’ятого серпня 2017 року в інформаційному просторі Фінляндії, Естонії та України зчинився справжній скандал – оглядачі повідомляли, що чотири десятки українців та естонців зникли на території Фінляндії. Посольство України в Гельсінкі дало свої коментарів з цього приводу, - інформує replyua.net з посиланням на матеріали ВВС.

Так,за словами посла Києва в Фінляндії Андрія Олефірова, групу осіб, яких журналісти встигли «охрестити» зниклими, знайшли. Дипломат заявив, що особисто говорив з одним із представників групи.

Чоловік пояснив послу, що їм не вдалось влаштуватись на заплановане місце роботи, відтак заробітчанам довелось шукати робочі місця деінде. Після нетривалих пошуків частина групи влаштувалась в іншому місці – на півночі Фінляндії. Вони запевнили посла, що почуваються добре та були неабияк здивовані гучною реакцією українських та естонських ЗМІ.

З попередньої групи українців чисельністю тридцять сім осіб, наразі у Фінляндії залишилось двадцятеро. Посол пообіцяв, що він зв’яжеться і з рештою членів групи. Нагадаємо, раніше у ЗМІ з’явилась інформація про те, що тридцять сім українців та троє естонців зникли у районі Тууповаара без сліду. Заробітчани мали б збирати ягоди, але на планованому місці роботи їх не виявилось.



Теги: Донбасс, Финляндия, дипломат, украинец
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх