Чудова новина з ООН: незважаючи на спротив РФ, український проект резолюції по Криму підтримали

15.11.2017 07:35
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Чудова новина з ООН: незважаючи на спротив РФ, український проект резолюції по Криму підтримали

Як інформує видання replyua.net з посиланням на «Радіо Свобода», сьогодні, чотирнадцятого листопада 2017 року, відбулось голосування за проект резолюції, запропонованої Україною, в ООН.

Зокрема, українська делегація запропонувала змінений проект резолюції щодо ситуації з правами людини в окупованому Криму. Сімдесят одна держава підтримала документ, двадцять п’ять проголосували проти і ще сімдесят сім делегацій утримались. Зокрема, крім РФ, проти проголосували делегації з Мінську, Каракаса тощо. Члени української делегації навели переконливі докази того, що систематичні порушення прав людини і громадянина в окупованому Криму продовжуються. Наприклад, за словами заступника очільника МЗС Сергія Кислиці, мешканці півострову постійно живуть в страху, що їх назвати екстремістом, терористом чи українським шпигуном. Звісно, російська сторона розкритикувала документ, назвавши його «таким, що не відповідає реальності» і вказавши, що він суперечить «позиції, зайнятій населенням Криму у ході референдуму».

Серед українських делегатів на засіданні ГА ООН були сприсутніми члени Меджлісу кримськотатарського народу (зокрема, народний обранець Мустафа Джемільов), дипломати та правозахисники. 

 

Источник: http://replyua.net 



Теги: Украина, Россия, Донбасс, Крым, ООН
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх