Кому протипоказаний татуаж брів?

16.04.2017 09:10
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Кому протипоказаний татуаж брів?

Татуаж брів дає можливість заощадити час на щоденний макіяж проте не всім можна його робити. Детальніше у "Країні Здоров'я"

Протипоказаннями для проведення процедури є хвороби або стану організму, при яких знижується згортання крові. Не можна робити татуаж брів, губ, очей людям, що страждають на цукровий діабет. Прийом напередодні алкоголю викликає зниження згортання крові. Такий же вплив мають деякі ліки (наприклад, анальгетики, аспірин). 

Проведення процедури збігається з курсом лікарських препаратів? Обов'язково порадьтеся з лікарем щодо можливості татуажу. Згортуваність крові знижується і в період менструацій. Ще одна особливість організму, при якій протипоказаний татуаж - схильність до утворення келоїдних рубців. Якщо ви помічали, що у вас після невеликої подряпини утворюється виступаючий шрам, вам не можна робити татуаж.

Звідси випливають і ускладнення, які можливі після проведення процедури татуажу брів. Тривале загоєння травмованих місць. Інших ускладнень при грамотному проведенні процедури і правильному догляді за татуйованими місцями не виникне. Всі частини татуйовачної машинки, які контактують з шкірою, повинні бути одноразовими. Не соромтеся попросити майстра при вас розпечатати голку.


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх