Як доглядати за темним волоссям?

31.08.2017 16:05
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Як доглядати за темним волоссям?

Найпоширеніший колір волосся за яким, однак, не так легко доглядати. Детальніше читайте у "Країні Здоров'я".

Здавалось би, що вигадувати у догляді дівчатам з темним волоссям? Помила, висушила і уклала. Однак, як стверджують косметологи, темний колір волосся доволі примхливий і щоб зберегти його натуральний відтінок та яскравість, потрібно знати кілька правил та порад.

1. Захищай волосся від сонця.
Як би це не було дивно, але саме брюнетки найбільше страждають від ультрафіолету, який робить волосся ослабленим і блідим. В спеку та яскраве сонце потрібно ховати пасма під капелюх і не забувати про косметичний захист.

2. Геть додаткові інструменти.
Фени, праски та плойки приносять тільки шкоду. Тому намагайтеся звести до мінімуму їх використання, а якщо вже й потрібно терміново накрутити пасма, то користуйтеся термозихистом.

3. Що знати про фарбу?
Якщо у волосся "прокралась" перша сивина, обирати потрібно ту фарбу, яка буде максимально близька до натурального кольору, а також з максимально натуральними компонентами. 

4. Обережно з освітленням.
Чимало брюнеток мріють про світлий колір, а ще більше й фарбуються, однак агресивні хімікати, які використовуються при цій процедурі, негативно позначаються на стані волосся, змінюють текстуру і можуть дати абсолютно несподіваний відтінок. 

5. Як підкреслити натуральний колір? 
Допоможе глазурова засіб для волосся з темним пігментом. Вонв не тільки зробить відтінок більш насиченим і глибоким, але і додасть локонам яскравий блиск.

6. Домашній засіб.
Можна використати натуральну мелену каву і зробити маску з додаванням меду і масел або просто нанести гущу по всьому росту волосся. Через півгодини ретельно вимий голову. Результатом цієї процедури стане шовковисте блискуче волосся з легким кавовим відтінком.




Теги: Донбасс, здоровье,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх