Верх цинизма: снайпер боевиков открыл охоту на ремонтников в Марьинском районе

12.03.2016 21:20
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Верх цинизма: снайпер боевиков открыл охоту на ремонтников в Марьинском районе

Сегодня, 12 марта, оккупанты Донбасса в очередной раз продемонстрировали свою подлость беспринципность. Они атаковали гражданских во время проведения ремонтных работы.

Вот, как описывает ситуацию Группа гражданско-военного сотрудничества "Курахово":

"Російські бойовики остаточно довели, що для них немає нічого святого. Газовики ремонтної бригади, яка проводить роботи з відновлення постачання газу до цивільного населення Мар’їнки, неодноразово опинялася під обстрілами терористів. Водночас сьогодні снайпер НЗФ завдав ушкоджень екскаватору, що відривав траншею газопроводу. Кулями калібру 7,62 мм перебито шланг гідравлічної системи та розбито обидва скла кабіни. Екскаваторник залишився у живих завдяки своїй оперативній реакції на постріли та інструктажу перед виходом у напрямі лінії розмежування.

Офіцерами групи цивільно-військового співробітництва “Курахове” на чолі з О.Гвозковим було організовано безперешкодний та безпечний вивід робітників та техніки з лінії зіткнення сторін. Нажаль, незважаючи на постійний зв'язок та отримання гарантій безпеки від протилежної сторони, відбулися ці обстріли цивільних осіб.
Протягом дня українська та російська сторони безперервно координували порядок спільних дій. Проте, зазначені факти вказують на намагання бойовиків протидіяти реалізації проекту з відновлення нормального життя у Мар’їнці, а також російська сторона демонструє, що не контролює бойовиків так званої “ДНР”, нібито не має до них жодного відношення".



Теги: Донбасс, Марьинка, ремонт, , боевики
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх