2 роки тому біля Слов'янська загинули 12 героїв

29.05.2016 06:46
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
2 роки тому біля Слов'янська загинули 12 героїв

Сьогодні, 29 травня, всіх небайдужих просять вклонитися пам'яті хоробих воїнів, що загинули на Донеччині 29 травня 2014-го.

У цей чорний день неподалік Слов'янська терористами був збитий гелікоптер Нацгвардії України Мі-8, який після розвантаження продуктів харчування та проведення ротації особового складу повертався з району Карачун-гори.

В результаті загинули 12 військових: шість військовослужбовців Національної гвардії України, включаючи двох членів екіпажа гелікоптера, та шість представників спецпідрозділу МВС України. Серед загиблих був генерал-майор, начальник управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України Сергій Кульчицький.

Сьогодні о 10.00 годині патріоти зберуться за Слов'янською міськрадою, на автостоянці. Вже о 10.30 вони відправяться автопробігом на місце загибелі екіпажу гелікоптера - у район селища Червоний Молочар, поблизу Слов'янська. Там буде проведено мітинг-реквієм, покладання квітів та запалення лампадок до пам'ятного хреста загиблим героям.



Теги: Донбасс, война, Славянск, трагедия, вертолет, оккупация, АТО
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх