Що робив головний поліцейський Донеччини у американському посольстві

01.07.2016 20:39
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В’ячеслав Аброськін та Джеффрі Пайєтт.
В’ячеслав Аброськін та Джеффрі Пайєтт.

Головний поліцейський Донеччини В’ячеслав Аброськін сьогодні, 1 липня, на запрошення Посла Джеффрі Пайєтта та його дружини Мері Пайєтт був у Києві на прийомі у Посольстві США з нагоди 240-ї річниці Дня незалежності Америки (святкується 4 липня).
Своїми враженнями генерал поділився у "Фейсбуці":
"Вільний дух, повага до держави та своїх громадян - про це говорив Пан Посол. "In God we trust"/"Віруємо в Бога" - девіз нації. Поважаємо і вітаємо. На святкуванні зпочатку пролунав американський гімн, а після нього - наш український, який співали всі запрошені. Нам також є чим пишатися в своїй країні. Єднаємося, друзі.
На прийомі мав розмову зі Святославом Вакарчуком. Подякував йому за концерт, повагу до маріупольців та запросив його ще раз приїхати до нас, на Донеччину. Святослав сказав, що готовий їхати та подякував за організацію безпеки під час концерту у Маріуполі.
Також щиро здивований інформованостю іноземних дипломатів, зокрема США та Канади, про стан справ на Донеччині, особливо щодо роботи поліції. Практично всі, з ким мав зустрічі, висловили готовність надати допомогу на шляху нашого становлення".


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх