Страшна помста Мар’їнці

14.07.2016 10:59
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Страшна помста Мар’їнці

Минулими вихідними, а особливо, 10 липня, околиці та, безпосередньо, районний центр Мар’їнка Донецької області були підступно обстріляні бойовиками. Окупанти адіяли ствольну артилерію калібром 122 мм, РПГ, БМП, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

"В наслідок застосування ними забороненого Мінськими домовленостями озброєння, а саме ствольної артилерії калібру 122 мм – за сім кілометрів від лінії розмежування сторін було знищено вогнем 35 гектарів пшениці та суттєво пошкоджено посіви соняшника.
Іронія в тому, що наступного дня, 11 липня, на інформаційних ресурсах, що висвітлюють діяльність сусідів (ОРЛО) було розміщено повідомлення про те, що: "… Плотницкий поручил "МВД", "МГБ" и "генпрокуратуре" найти виновников поджога сельскохозяйственного поля в районе оккупированного боевиками села Хрящеватое".
Не там шукаєте, кортіло підказати, палії поруч.
Впродовж 8-10 липня, крім сільськогосподарських угідь, було пошкоджено близько двадцяти об’єктів житлового сектора. Це і прибудинкові прилеглі території, і облицювання зовнішніх стін будинків та гаражів, і засклення вікон та дверей. На одній з вулиць внаслідок розриву в повітрі гранати РПГ осколками перебило провід лінії електропередач. На іншій – в наслідок обстрілу зі стрілецької зброї (7,62 мм) пошкоджено зовнішню стіну, бічну частину даху та внутрішні стіни прибудинкової господарчої будівлі.
У недільне надвечір’я, з 17.55 год. до 19.00 год., місто зазнало нового потужного обстрілу, на щастя, обійшлося без жертв, хоч і не без руйнувань.
Очевидно, на тому боці не полишають спроб посіяти розбрат та панічні настрої серед місцевих жителів міста, що вже майже два роки перебуває під синьо-жовтим прапором", - пише прес-офіцер української сторони СЦКК підполковник Віталій Іванов.



Теги: Донбасс, Марьинка, АТО, обстрелы, оккупанты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх