Окупанти Донбасу бунтують: палять бойові машини та виводять з ладу стрілецьку зброю

23.07.2016 11:57
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Окупанти Донбасу бунтують: палять бойові машини та виводять з ладу стрілецьку зброю

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що з огляду на значне фізичне та психологічне навантаження від тривалого перебування на бойових позиціях, проблеми із грошовим та матеріально-технічним забезпеченням, а також регулярні знущання з боку командирів, залишається на низькому рівні морально-психологічний стан особового складу з’єднань і частин 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, які безпосередньо задіяні до обстрілів сил АТО та житлових кварталів у районі н.п.Авдіївка та Ясинувата.

Як повідомляє ГУР, 22 липня ц.р. військовослужбовці 1 реактивної артилерійської батареї реактивного артилерійського дивізіону 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) навмисно спалили бойову машину БМ-21 (122-мм РСЗВ “Град”), таким чином помстившись за невиправдане насилля та крадіжки особистого майна з боку заступника командира дивізіону підполковника КАЧУРИ Ольги Сергіївни (12.05.1970р.н.) та помічника заступника командира з озброєння капітана МЕЛЬНИКА Юрія Борисовича (19.04.1963р.н.). Обурення військовослужбовців викликало раптове зникнення всіх особистих мобільних телефонів (смартфонів), які командування дивізіону відібрало на тимчасове зберігання під приводом дотримання заходів безпеки, а також розпорядження арештувати, побити і відправити “на яму” тих, хто найбільш активно висловлював припущення щодо причетності командирів до цієї крадіжки.
21 липня ц.р. відкликано з передових позицій чотирьох військовослужбовців 2 мотострілецького батальйону 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), які намагались уникнути безпосередньої участі у бойових діях в районі н.п.Авдіївка шляхом навмисного виведення з ладу стрілецької зброї.



Теги: Донбасс, война, оккупация, АТО, боевики
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх