Російська сторона СЦКК вперше підтвердила обстріли з боку донбаських бойовиків

03.08.2016 17:15
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Російська сторона СЦКК вперше підтвердила обстріли з боку донбаських бойовиків

Російські спостерігачі, які знаходяться у групах спостереження, вперше почали підтверджувати факти обстрілів з боку незаконних збройних формувань ОРДО/ОРЛО, у тому числі й із забороненого мінськими домовленостями озброєння: 152-мм ствольної артилерії та 120-мм і 82-мм мінометів. До вчорашнього дня вони цього принципово не робили.

"Найімовірніше причиною зміни їхнього ставлення є те, що члени незаконних збройних формувань псевдореспублік вже настільки "дістали" всіх своїми протиправними діями, в тому числі й спостерігачів російської сторони СЦКК, що останні почали підтверджувати порушення "режиму тиші" з боку незаконних збройних формувань.
Крім цього, в результаті перевірки українською стороною СЦКК інформації щодо обстрілу із 152-мм гармат 2 серпня 2016 року міста Кадіївки (Стаханова) на території ОРЛО – встановлено, що такого обстрілу з боку ЗС України не було. Сподіваємось, матеріали щодо даного випадку найближчим часом знайдуть своє відображення і в офіційному звіті СММ ОБСЄ в Україні", - пише прес-офіцер української сторони СЦКК підполковник Вадим БАКАЙ.



Теги: Украина, Россия, Донбасс, война, АТО, обстрелы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх