Последние новости раздела

Що окупанти Донбасу роблять з тілами загиблих

20.08.2016 12:31
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Що окупанти Донбасу роблять з тілами загиблих

Представники Головного управління розвідки Міністерства оборони України, які повідомили, що лише за дві доби у окупантів Донбасу - 24 загиблих та 37 поранених, надали інформацію про те, як російсько-терористичні війська позбавляються тіл загиблих.

Ось, що пишуть представники ГУР:

"З початку серпня ц.р. тіла кадрових російських військовослужбовців, які загинули виконуючи злочинні накази російського воєнно-політичного керівництва на тимчасово окупованих територіях сходу України, перестали звозити до моргу Донецької обласної клінічної лікарні ім.Калініна для проведення попередніх патологоанатомічних експертиз та тимчасового зберігання, а завантажують у спеціально обладнані рефрижератори (до 20 тіл загиблих), які приховано вивозять до м.Ростова-на-Дону.

Загиблі російські військовослужбовці, призвані з числа добровольців для участі у бойових діях на сході України за спеціальними контрактами, підлягають прихованій кремації в мобільних крематоріях, обладнаних поблизу м.Донецьк та Луганськ без патологоанатомічної експертизи та оформлення свідоцтв про смерть, що дозволяє командирам виключати їх зі списків військових частин, як зниклих безвісти, або подавати як таких, що знаходяться у розшуку як дезертири.

Згідно з розпорядженням командира 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК, легкі поранення та поранення середньої важкості, оформляються у лікувальних закладах, як побутові".



Теги: Россия, Донбасс, война, оккупация, погибли, ДНР, ЛНР,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх