По Авдіївці бойовики випустили майже 400 ворожих снарядів (ФОТО)

29.08.2016 22:42
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
По Авдіївці бойовики випустили майже 400 ворожих снарядів  (ФОТО)

Авдіївка пережила чи не найжахливішу добу – 17 обстрілів. У бік цього населеного пункту прилетіло майже 400 снарядів, випущених з багатьох видів озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook, бойовики били з танків, 122-мм артилерійських систем та всіх видів мінометів. "Складається враження, що вони намагаються просто переорати тут землю. Снаряди та міни летіли звідусіль: Ясинуватої, Мінерального, Яковлевки, Донецького аеропорту та Спартака", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, не оминула біда й житлові квартали: по вулицях Лермонтова та Колосова (колишня Кірова) ушкоджень зазнали будинки приватного сектору, газопровід та вуличні електричні мережі. Без світла та газу тут залишилося чимало подвір’їв. За даними прес-центру, військовослужбовці української сторони СЦКК на місці події провели заходи з фотофіксації порушення режиму припинення вогню та застосування з боку НЗФ ОРДО озброєння, яке заборонене Мінськими угодами. Всі ці факти ретельно задокументовані, а матеріали передані представникам СММ ОБСЄ.

Серед мирних мешканців Авдіївки ніхто не постраждав. Ремонтні бригади одразу приступили до робіт з відновлення у помешкання газопостачання та електрики.





Фото: https://www.facebook.com/ato.news?fref=ts&__mref=message_bubble

Теги: Донбасс, война, Авдеевка, разрушения, обстрелы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх